running.snelle-jelle.nl

Hardlopen is een van de beste sporten om te werken aan een betere conditie. Niet alleen word je er lichamelijk gezonder van, het zorgt ook voor een meer zelfvertrouwen, mentale rust en een betere nachtrust.

Een veel gemaakte fout bij beginnende hardlopers is zonder begeleiding of research er op uit gaan en binnen de kortste keer geblesseerd raken. Zo kom je het niet tot het punt dat je van de voordelen van hardlopen kunt genieten met als gevolg dat veel mensen ermee stoppen.

Het belangrijkste als je begint met hardlopen is dat je er plezier in hebt. Wees trots op wat je doet en wees niet te streng voor jezelf. Je hoeft niet binnen een jaar een marathon te lopen of een tien kilometer na vijf weken. Loop dus niet te snel van stapel!

Ik begeleid je naar je eerste vijf of tien kilometer. Samen maken we een op maat gemaakt schema dat bij jou past en hebben we wekelijks contact over je vorderingen. Zo pas ik je schema aan waar dat nodig is en zorgen we er voor dat je op een veilige manier je doel haalt!

Om je aan te melden of voor meer informatie ben ik bereikbaar via mail